Köpvillkor

Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms.

Betalningsalternativ.

Privatperson

Förskottsbetalning – Ordern betalas in till vårat bankgiro, när pengarna finns på kontot börjar vi behandla beställningen.
Faktura / Delbetalning – Vi kan genom payson erbjuda faktura / delbetalning till privatpersoner. Kräver personnummer och
sedvanlig kreditupplysning sker i samband med beställningen. Avgift för delbetalning kan tillkomma.

Företag

Förskottsbetalning – Ordern betalas in till vårat bankgiro, när pengarna finns på kontot börjar vi behandla beställningen.
Faktura – Företag kan få faktura på 20 dagar hos oss, kräver ett organisationsnummer. Vi gör en kreditupplysning för att kolla
så ni är kreditvärdiga. Vid avslag hänvisar vi er till förskottsbetalning. Fakturaavgift på 45:- tillkommer.


Fraktvillkor finns angiven på sidan eller meddelas vid beställning.

Ångerrätt
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering. Varan är hembeställd specifikt till dig eller om du beställer en bearbetad vara.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privat Policy
”När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

Leveranser
Leveranstiden är 5-14 vardagar från det att vi har kläderna hos oss. Vi reserveras oss för att vi eller leverantören har slut på lagret vilket kan göra att avvikande leveranstider uppstår, för närvarande så tar det ca 2-4 dagar för oss att få hem en ej lagerförd vara.

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.
Har vi beställt hem en ej lagerförd vara så kommer vi ta 20% av ordervärdet i returavgift pga administrativa kostnader.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,

om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss

om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.
Se även konsumentverket och distansavtalslagen.